Om Casimir Artmann

Privat

    Österrikare med ursprung i Falkenberg på västkusten. Jag har kuskat runt en del i Sverige och flyttade från Sundsvall till Stockholm förra året.

    Fritidsintressen är fotografering och friluftsliv i form av dykning, segling, skidåkning, vandring och fiske. Att skriva berättelser är något som jag skall försöka få tid till framöver.

Yrkesmässigt

    Casimir är en senior konsult och mycket erfaren arkitekt. De senaste åren har han arbetat med IT-strategi, verksamhetsutveckling, IT-arkitektur, IT-styrning och säkerhetsrelaterade frågor i multinationella företag.

    Han har haft rollen som chefsarkitekt i projekt som genomförts både på högsta ledningsnivå och på avdelningsnivå. Dessförinnan har han haft uppdrag gällande installation & test, systemarkitektur, systemutveckling mm.

    Med nästan tjugo års erfarenhet från IT-sektorn inom olika områden och verksamheter, (processindustri, grossist, tillverkande industri, utbildning, energi, telekom och offentlig förvaltning) har han förmågan att arbeta i olika företag och branscher.


Webmaster: Casimir Artmann
e-post: info@artmann.se
Stockholm, Sweden